Het beste kunt u mij op werkdagen bereiken tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Vanwege zittingen en besprekingen kan het zijn dat het niet lukt uw telefoontje direct te beantwoorden. U kunt dan een bericht inspreken op mijn voicemail zodat ik weet dat u gebeld heeft en waarom. Uiteraard kunt u mij ook een email sturen.

Ik streef ernaar binnen 1 dag te reageren. Als het u en mij beter uitkomt, kunnen wij natuurlijk ook afspreken om in de avonduren telefonisch te overleggen dan wel een bespreking te plannen. Ervaring leert dat (kort) overleg in de vorm van een bespreking vaak effectiever is dan een uitgebreide emailwisseling of telefonisch contact. Besprekingen vinden uitsluitend op afspraak plaats.

Bestanden ter download:

Recht aan tafel
mr M.C. (Mariska) Dorresteijn
Advocaat | mediator

Familierecht | erfrecht

Bezoekadres:
Kamperstraat 17
8011 LJ Zwolle

(06) 23 47 90 11
mariska@rechtaantafel.nl
www.rechtaantafel.nl

KVK: 99681698

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]

  * verplicht veld

  Afwezigheid en ziekte:

  In geval van (plotselinge) afwezigheid moet elke advocaat terstond vervangen kunnen worden. Mr M. van der Burg neemt voor mr M.C. Dorresteijn waar, bij niet geplande afwezigheid en gedurende vakanties. De cliënt wordt schriftelijk op de hoogte gesteld bij langdurige of permanente vervanging in een zaak. De contactgegevens van mr Van der Burg zijn:

  Van der Burg advocatuur
  Assendorperstraat 29, 8012 DE ZWOLLE
  Postbus 1003 8001 BA Zwolle
  T: 06-11151295
  E: mail@vanderburgadvocatuur.nl

  Beroepsaansprakelijkheid:

  Recht aan tafel is verzekerd tegen het risico van beroepsaansprakelijkheid bij Mutsaerts met polisnummer CH253385. De verzekerde som per aanspraak beroepsaansprakelijkheid is maximaal          € 1.000.000,– en wat de bedrijfsaansprakelijkheid betreft maximaal € 1.250.000,–. De aansprakelijkheid van Recht aan tafel is beperkt tot deze bedragen.

  Derdengeldrekening:

  Recht aan tafel maakt geen gebruik van een derdengeldrekening.

  Rechtsgebiedenregister Orde van Advocaten

  Mr. M.C. Dorresteijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten
  de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  Personen- en Familierecht
  – Bijzondere curator
  – Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  – Mediation
  – Ouderschap en erkenning

  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Top